"Olisin mielummin purjehtimassa, mutta talvellakin täytyy tehdä jotain."

perjantai 13. helmikuuta 2015

Why Not FIN-3, Vene 15 Båt -messujen helmi

Jos olet suuntaamassa matkasi tulevana viikonloppuna Vene 15 Båt -messuille, kannattaa ehdottomasti pistäytyä MYS:n osastolla, jossa esillä on 5m-luokan Why Not. Vene on messujen helmi ja sitä kannattaa jäädä ihastelemaan pidemmäksikin aikaa. Vastakyllästetty paljas puupinta on vastustamaton.

Venettä ihaillessa voi jututtaa myös veneen kunnostajia, jotka viihdyttivät messuvieraita ainakin ensimmäisen viikonlopun aikana kiitettävästi ja tarinoivat veneestä varsin asiantuntevasti. Why Not hyväksyttiin juuri ennen messuja Klassikkorekisteriin. Tämä ja meneillään oleva mittava peruskorjaus on omiaan nostamaan vuonna 1936 valmistuneen veneen arvoa osana klassisten puuveneiden fleettiä Suomessa.


Jos haluat tukea veneen kunnostusta, voit tehdä sen varsin kätevästi messujen jälkilöylyissä. Veneen omistaja Why Not ry. järjestää lauantaina 14.2.2014 Helsingissä Teatteri Forumissa Yacht Crew Party -nimisen veneilykauden avajaiset, jonne ovat tervetulleita kaikki näytteilleasettajat ja muut venealan yrittäjät, veneilijät, veneilystä haaveilevat sekä muut iloiset ihmiset. Lippuja on myynnissä messuständillä ja myöhemmin juhlapaikalla. Illan ohjelmasta vastaa seiloribändi El Paja, Hangossa mainetta saanut saksofonivirtuoosi Antti Hynninen, sekä Dj:t Suvi Pitkänen ja Amanda Harkimo. Kaikki mahdolliset tuotot menevät Why Not ry:n klassikkoveneilytoiminnan tukemiseen.Enemmän Klassikorekisteristä ja Mahongany Yacht Societystä löydät tämän linkin takaa
Why Not ry:n Yacht Crew Party -juhlien tapahtumasivu löytyy täältä


Why Not FIN-3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti